adam65 Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Siemka! Szukam licznika do około 130zł i poza podstawowymi funkcjami zależy mi aby licznik startował automatycznie nawet po dłuższym postoju. W tej cenie myślę, że najlepszą marką będzie sigma ale mam jednak dwa fundamentalne pytania. 1. Czy wszystkie liczniki bezprzewodowe posiadające funkcję Autostart i tak po czasie gasną i trzeba je "budzić" przyciskiem? Jeżeli jest jakiś faktycznie automatyczny bezprzewodowy to jaki to model ? 2. Jeżeli taka możliwość jest tylko w licznik przewodowych to jaki model polecacie ? Byłoby super gdyby licznik posiadał też- zegar, temperaturę i menu PL
Mod Team sznib Napisano 29 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 29 Sierpnia 2022 Mam Sigmę 12.12 STS i startuje automatycznie, nie trzeba jej wybudzać. także inne modele Sigmy bezprzewodowe zapewne też tak mają. Nowej Sigmy bezprzewodowej w tym budżecie nie kupisz (przynajmniej STS, ATSami nie warto się interesować), tu masz używkę w dobrej cenie i w b.d.b stanie: https://allegrolokalnie.pl/oferta/licznik-sigma-bc-1412-alti-bezprzewodowy-sts
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.