Czorny Napisano 12 Lipca 2022 Napisano 12 Lipca 2022 Witam.Potrzebuję doradztwa w zakupie roweru mtb.Jeżdżę teraz rowerem crossowym Giant ale chcę zacząć jeździć bardziej wyczynowo i w terenie.To znaczy podjazdy, zjazdy i jakieś dłuższe trasy w terenie leśnym lub szutrowym.Na pewno zdążą się jakieś wyprawy łączone teren z utwardzoną rowerówką i ścieżkami w mieście.Szukam roweru który ma dwie osie sztywne, amortyzator powietrzny z blokadą, taperowana główka, dobry napęd i opcjonalnie sztyca myk myk.Pozdrawiam i z góry dziękuję za doradztwo.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Lipca 2022 Mod Team Napisano 12 Lipca 2022 Jeżeli zmieścisz się na L-ce (dostępność), i mydlany kolor (można okleić), a także niesymetryczny tylny trójkąt odpowiada, to nic lepszego niż Rockrider Race 740 nie znajdziesz...
Czorny Napisano 13 Lipca 2022 Autor Napisano 13 Lipca 2022 14 godzin temu, Czorny napisał: Witam.Potrzebuję doradztwa w zakupie roweru mtb.Jeżdżę teraz rowerem crossowym Giant ale chcę zacząć jeździć bardziej wyczynowo i w terenie.To znaczy podjazdy, zjazdy i jakieś dłuższe trasy w terenie leśnym lub szutrowym.Na pewno zdążą się jakieś wyprawy łączone teren z utwardzoną rowerówką i ścieżkami w mieście.Szukam roweru który ma dwie osie sztywne, amortyzator powietrzny z blokadą, taperowana główka, dobry napęd i opcjonalnie sztyca myk myk.Pozdrawiam i z góry dziękuję za doradztwo. Myślałem jeszcze na Siskiu D7 ale on teraz kosztuje 9499.Moze coś jeszcze innego polecisz ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.