Skocz do zawartości

[Rower MTB] do7500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Potrzebuję doradztwa w zakupie roweru mtb.Jeżdżę teraz rowerem crossowym Giant ale chcę zacząć jeździć bardziej wyczynowo i w terenie.To znaczy podjazdy, zjazdy i jakieś dłuższe trasy w terenie leśnym lub szutrowym.Na pewno zdążą się jakieś wyprawy łączone teren z utwardzoną rowerówką i ścieżkami w mieście.Szukam roweru który ma dwie osie sztywne, amortyzator powietrzny z blokadą, taperowana główka, dobry napęd i opcjonalnie sztyca myk myk.Pozdrawiam i z góry dziękuję za doradztwo.

• Mod Team
Napisano

Jeżeli zmieścisz się na L-ce (dostępność), i mydlany kolor (można okleić), a także niesymetryczny tylny trójkąt odpowiada, to nic lepszego niż Rockrider Race 740 nie znajdziesz...

Napisano
14 godzin temu, Czorny napisał:

Witam.Potrzebuję doradztwa w zakupie roweru mtb.Jeżdżę teraz rowerem crossowym Giant ale chcę zacząć jeździć bardziej wyczynowo i w terenie.To znaczy podjazdy, zjazdy i jakieś dłuższe trasy w terenie leśnym lub szutrowym.Na pewno zdążą się jakieś wyprawy łączone teren z utwardzoną rowerówką i ścieżkami w mieście.Szukam roweru który ma dwie osie sztywne, amortyzator powietrzny z blokadą, taperowana główka, dobry napęd i opcjonalnie sztyca myk myk.Pozdrawiam i z góry dziękuję za doradztwo.

Myślałem jeszcze na Siskiu D7 ale on teraz kosztuje 9499.Moze coś jeszcze innego polecisz ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...