3744221370420 Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 podczas kręcenia korbami coś strzela w piaście tylnej raczej nie kulki bo wyglądają jak nowe ale może mi sie wydawać oprócz tego jak powinna wyglądać oś? bo wydaje mi sie że moja ma za małą średnice i ma straszne luzy , ja chcialem wymienic oś na wieksza i kulki na łozyska maszynowe ale niewiem czy to cos da co myslicie?
Gość Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Napisz to jeszcze raz z sensem. Opis jest tak chaotyczny, że nadaje się do kosza. Nie można sobie od tak wymienić kulek na łożyska przemysłowe. Za mała oś brzmi absurdalnie, nie jest to możliwe jeżeli wcześniej było ok.
Mod Team sznib Napisano 6 Czerwca 2022 Mod Team Napisano 6 Czerwca 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.