phenixsus Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Witam, szukam roweru crossowego do 3000 (+/- 300) zł do jazdy 70% szosa + 30% offroad, chciałym żeby miał co najmniej 28" koła i hamulce tarczowe hydrauliczne. Co do większych wymagań (które wiem, że są ciężkie do osiągnięcia w tym pułapie cenowym) to dwurzędowa lub jednorzędowa korba. Zastanawiałem się nad Rock Machine Crossride 300 lub Riverside 920. Jednak Riverside jest niedostępny w tej chwili. Mam 174 cm wzrostu i 70 kg wagi. Z góry dziękuję za pomoc :)
Mihau_ Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Nic lepszego technicznie niż riverside w tej kasie nie kupisz wiec jeśli ci napis na ramie nie przeszkadza to nic tylko brać. Są przecież S i M https://www.decathlon.pl/p/rower-crossowy-riverside-920/_/R-p-300795
phenixsus Napisano 3 Maja 2022 Autor Napisano 3 Maja 2022 @Mihau_ Dzięki, twój komentarz mnie przekonał do zakupu Riverside. Już kupione. Jak się zamyka temat xd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.