Gość Napisano 17 Kwietnia 2022 Napisano 17 Kwietnia 2022 Hej, Sprzedam buty Shimano XC300 w rozmiarze 42, kolor czarny. Jeździłem w nich +/- 5 razy i uznałem że niestety to nie buty dla mnie. Podeszwa jest dość miękka i nie byłby to jeszcze problem, ale niestety są zdecydowanie za szerokie na moją stopę. Buty wysyłam w oryginalnym pudełku, dołączam fakturę zakupu w centrumrowerowe.pl. Buty kupione na początku stycznia 2022. Sprzedaję bez bloków widocznych na zdjęciu. "Meszek" na powierzchni to pozostałości po jednorazowym ręczniku. Przed wysyłką dokładnie je wyczyszczę. Cena: 350 zł z wliczonym kosztem przesyłki Paczkomatem. Cena do lekkiej negocjacji.
Gość Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 Cena ostateczna: Odbiór osobisty Warszawa Włochy: 290 zł Wysyłka Paczkomat: 305 zł
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.