Skocz do zawartości

[Rower ok. 3000 zł] MTB rekreacja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wg mnie Orbea troszkę fajniejsza rama i troszkę lepszy osprzęt. Też nad nią się zastanawiam. Rozważam jeszcze Ghost Kato Advanced i Cube'y np. Aim EX. Jeśli jesteś wyższy, to osprzętowo Indiany wychodzą bezkonkurencyjnie, ale ramy takie sobie i rozmiary 19 i 21. Nie wiem na ile ma u ciebie znaczenie klasa amortyzatora, w tym budżecie mieszają się dobre i gorsze sprężyny z powietrznymi, głównie Suntoury różne ewentualnie Rockshoxy.

Napisano

Mam 192 i ważę 70 kg :)

Sprężyna da radę przy mojej wadze? Ta Orbea super wygląd ma, ją bym najchętniej kupił tylko tutaj ta sprężyna i pedały do wymiany a w Talonie kierownicę musiałbym wymienić bo przymierzałem i dla mnie trochę za szeroko. W Orbea MT200 hamulce a w Giancie Tektro nie wiem które pewniejsze bo ja co ostatnio jeździłem na rowerze to była miejska damka po równinach.

Napisano

W tej cenie to powietrznego na 95% nie dostaniesz. Nawet nie wiem czy Indiana Storm X6 ma takowy. Kierownicę wystarczy skrócić jak już będziesz miał pewność co do tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...