Po_Pitek Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Czy rower Kross Vento 2.0 będzie dobrym wyborem na pierwszy rower szosowy ? Jeżeli nie co byście polecali tak do 3300 zł.
Mihau_ Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Tak naprawdę rower "na sezon". Jak się wkręcisz to po miesiącu będziesz widział wady i rozglądał się za czymś innym. Za 3399 jest romet huragan 3, jest na wyższej grupie, wyjdzie korzystniej. Bardzo zbliżony technicznie do tego krossa będzie romet huragan 2 (w sumie trochę lepszy bo ma w całości karbonowy widelec) Jeśli musi być nowy to raczej nic zdecydowanie lepszego nie znajdziesz. Jeśli możesz zwiększyć budżet to pomyślałbym o romet huragan 4, może gdzieś jeszcze dorwiesz w "starej cenie" 3899 W przypadku dopuszczenia używek możesz kupić już sprzęt na lata, na 11s grupie gdzie upgrejd nie będzie się wiązał z wymianą wszystkiego i na jakiejś fajnej ramie - osobiście szedłbym tą drogą. Jak już zapewne zauważyłeś 3k na rower szosowy to kręcenie się wśród najtańszych modeli (a dla większości społeczeństwa to i tak abstrakcyjna kwota jak na zakup roweru) np https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosowy-specialized-allez-comp-56-CID767-IDKU7X5.html#06b31ff6f7
Gość Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Jakiego rozmiaru szukasz? Musi być najnowszy rocznikowo model?
Po_Pitek Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Napisano 15 Sierpnia 2021 Mam 174 cm wzrostu więc myślałem o M i nie musi być najnowszy rocznik i model
Mihau_ Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Cytat Mam 174 cm wzrostu więc myślałem o M Nie istnieje standaryzacja rozmiarów, każdy producent nazywa co chce w jaki sposób chce, konkretny model trzeba rozpatrywać indywidualnie. W takim np. canyonie endurace będziesz pomiędzy XS a S
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.