matiosw Napisano 12 Lipca 2021 Napisano 12 Lipca 2021 Witam mam pytanie co sądzicie o tym rowerze Romet orkan 5m. Jestem nowy na forum i początkującym rowerzystą czy może polecacie coś lepszego w podobniej cenie. Rower będzie służył do jazdy po ścieżkach rowerowych, asfalcie, i może czasami na wypad do lasku. Planuje robić nim tez dłuższe traski takie po 80km w przyszłości na pewno więcej. Wzrost 178 Waga 95 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-crossowy-romet-orkan-5-m-pd25582/?v_Id=155211&gclid=Cj0KCQjw0K-HBhDDARIsAFJ6UGiZkEGZsnlFcxdeVSBPnviv1giP5FGZuqVFEaJn586_ca0_4hflwccaAoCWEALw_wcB
Molekpl Napisano 12 Lipca 2021 Napisano 12 Lipca 2021 95 kg, krawężniki i opony 35mm to słabo wygląda. Uginacz sprężynowy. Zerknij do działu sprzedam, wystawiłem fajny rower rower powinien być do Twojego zastosowania idealny.
wkg Napisano 12 Lipca 2021 Napisano 12 Lipca 2021 17,5 cala z tak gietą kierownicą na 178 cm będzie za mały. A szkoda.
wkg Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 Tak patrzę na geometrię, może i warto się przymierzyć do tego Gianta. To rower o dosyć komfortowej pozycji, z wysoką główką. Cena dosyć wysoka ale to już całkeim - całkiem rower.
Baikal Napisano 13 Lipca 2021 Napisano 13 Lipca 2021 Ten Giant to bardzo porządny rower. Miałem co prawda starszy model, ale o takiej samego geo przy 177cm bardzo komfortowy, pozycja typowa jak na crossowym - coś pomiędzy mtb a trekkingiem. Siodełko na równi z kierownicą. Osprzęt wystarczający, w tej cenie lepiej mieć karbonowy sztywny wideł niż tani i ciężki amor. Plus na pewno za możliwość wsadzenia szerokich opon jak zechce Ci się jeździć po lasach i piasku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.