Skocz do zawartości

[Rower] do 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry 

Na wstępie napisze że jestem nowym użytkownikiem i pewnie wiele już takich tematów i wątków było, ale bardzo chciałbym poznać opinię ludzi którzy się znają i pomogą w doskonałym wyborze odpowiedniego roweru.

Jestem prawie 40 letnim facetem wzrost 178 cm, waga ok 90 kg, chciałby kupić rower górski może croosowy - sam nie wiem dlatego że troche będę jeździł po drogach gruntowych, ale to pewnie głównie i tak będą to ścieżki rowerowe. Czy mogę liczyć na jakieś propozycje co do wyboru roweru, dlatego że nie ukrywam że mam zaufanie do polskiej marki Romet( jak byłem brzdącem:D zawsze miałem rowery  tego producenta i dobrze to wspominam) teraz nosze się z zamiarem zakupu MTB Romet Ramlber R6.4 czy to dobry wybór?

Nie ukrywam chciałbym lekki rower i taki który poporstu "pojeździ" , oczywiście w tym w tym zakresie cenowym.

dziękuje Krzysztof

Napisano

Teraz do marki Romet mógł zostać sentyment - ale nic więcej. Ot tanie rowery, niczym się nie wyróżniające, a czasem wręcz kiepskie. 

Jak chcesz prawdziwie polską markę to weź np. Unibike, składanego w Bydgoszczy. Do wyboru masz crossowego Flasha albo górala Shadow. Jedyny minus taki że ciężko kupić te rowery, popyt jest bardzo duży, trzeba polować. 

• 3 miesiące temu...
Napisano

Hej odświeżę temat -  jeszcze roweru nie kupiłem - niestety "bida" na rynku liczę że w okresie zimowym ceny spadną, choć szalejąca inflacja i drożyzna powoduje, że nie wiadomo czego się spodziewać i chyba taniej mimo wszystko nie będzie.Mam chęć w przyszłości z synem poganiać po lasach ścieżkach górskich więc chciałbym zainwestować w cos co wytrzyma taki rodzaj jazdy i żeby jednak rower był też komfortowy na zwykłej jezdni w drodze po poranne zakupy- jestem amatorem - ale można mieć marzenia i wyzwania:) , podoba mi się jednak Romet Mustang 6 i chyba na to się zdecyduje.

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...