Tosztoszok Napisano 17 Czerwca 2021 Napisano 17 Czerwca 2021 Cześć. Przymierzam się do kupna jakiegoś używanego rowerku do przejażdżek po lesie i asfalcie. Cena do 700 PLN za używkę. Aktualnie udało mi się wychaczyć rowerek Merida Kalahari 8 za 500pln.myslicie że warto za tą cenę? Rower w jednych rękach od początku nic nie wymianę serwisowany co roku, mało jezdzony. W razie czego co trzeba wymienić żeby przyjemniej się jeździło. Wzorst 185, waga 100kg. Ten rower na ramię 20' Dzięki za pomoc
Gość Napisano 17 Czerwca 2021 Napisano 17 Czerwca 2021 A który rocznik? Zdjęcia? Nic nie wymieniane nie brzmi za dobrze.
Tosztoszok Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Napisano 17 Czerwca 2021 Też mi się tak wydaje. Nawet opony w bardzo dobrym stanie jak na moje oko(czyli żółtodzioba ;P). Jak złapie bakcyla na rower i nie będzie to jeden wypad w tygodniu to będę chciał go trochę ulepszyć. Ale z tym na pewno zwrócę się do was o pomoc w dobrze komponentów.
Gość Napisano 17 Czerwca 2021 Napisano 17 Czerwca 2021 Raczej tu nie ma czego ulepszać, bo byle zmiana przewyższy wartość roweru. Na dodatek są tam już niezbyt nowoczesne rozwiązania, więc dużo nie zdziałasz.
spidelli Napisano 17 Czerwca 2021 Napisano 17 Czerwca 2021 11 minut temu, Tosztoszok napisał: Nawet opony w bardzo dobrym stanie One wyglądają jak wyplakowane...
Gość Napisano 17 Czerwca 2021 Napisano 17 Czerwca 2021 Ja myśle że cały jest pokryty jakimś płynem. Wygląda az za dobrze.
Tosztoszok Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Napisano 18 Czerwca 2021 Hej. Wczoraj nabyłem ten rowerek. Wygląda świetnie jeździ się świetnie ale jest jeden problem. Amortyzator jest strasznie miękki. Unosząc koło jestem w stanie ręką ścisnąć amortyzor do mniej więcej połowy. Jaki to jest w ogóle typ amortyzatora? Otworzyłem ta czarna zatyczkę i w środku jest pusto. Nie powinno tam czegoś być?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.