Skocz do zawartości

[Rower szosowy do 2500 zł] 194 cm

Mykola

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym znaleźć sobie rower szosowy w cenie do 2500 zł, chciałbym go wykorzystać do dojazdu do pracy, a także na wyjazdy w różne miejsca poza miastem w weekend, chciałem kupić sobie ROWER SZOSOWY RC 120 FLATBAR Z HAMULCAMI TARCZOWYMI Triban | Decathlon, ale już nie było w zapasie takich rowerów, to chciałbym prosić o poradę jakiś inny rower szosowy w takiej cenie i spytać jaki rozmiar ramy na mnie pasuje. Mój wzrost 194 cm i  80 kg. Z góry dziękuję !

Napisano

Jeśli ma być nowy to nic lepszego nie kupisz za taką kasę. Zresztą w ogóle nic innego za taką kasę nie kupisz

Rozmiar XL choć podejrzewam, że może być trochę przykrótki. No ale sobie wymienisz ewentualnie mostek na dłuższy

Swoją drogą dlaczego chcesz kupić rower "szosowy" z prostą kierownicą? Rezygnujesz z największej zalety szosy czyli baranka, gdzie masz więcej możliwości chwytu. Przy tym wzroście można już fajne okazje na rynku wtórnym trafić, tak duże rozmiary nie są zbyt chodliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...