Skocz do zawartości

[2500] MTB lub crossowy, damski, 160 cm wzrostu, różowy

lahova

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki rower możecie mi polecić w budżecie max 2500 zł. MTB lub crossowy. Zależy mi na kolorystyce ciemnej (czarno/szaro/granatowo) z różowymi dodatkami. Mam 160 cm wzrostu, ważę 50 kg.

Napisano

W obecnej sytuacji podażowej kierowanie się różowym kolorem prowadzić będzie do trzech lat czekania  :)

Ma być damka czy dasz radę ze swoją długościa nóg wejść na ramę męską 17 " ?

Napisano
1 godzinę temu, ahaja napisał:

Na tej ramie to koleżanka (lub kolega) przy swoim wzroście będzie ... leżeć.

Jeśli nogi pozwolą żeby na nią weszła, to sobie poradzi ...Bo wtedy i rączki też proporcjonalnie długie bedą zapewne. Choć szanse istotnie wielkie nie są ;) 

Napisano

Serio nie ma żadnego damskiego roweru na taki wzrost? Może być coś tańszego, może być w dowolnym kolorze jakoś to zniosę 😆 coś? cokolwiek?

Napisano

Z MTB Deca w określonym budżecie RR 530 lub 540. O dziwo teraz jest dostępny Riverside 900 w rozmiarze S i go polecam najbardziej. Ale jest tylko ciemno szary. Możesz kupić różowych naklejek :). Lub ten Kands. Romet Orkan 2D, 3D, 4D w rozmiarze S też mogą być. 

Napisano

W komentarzach do Riverside 900 wyczytałam że w rozmiarze S na ramę nie można założyć fotelika dla dziecka. A czasami będę woziła 2latkę

Napisano

No cóż, z malymi rozmiarami ram może być kłopot z fotelikami. Z rowerami każdego producenta. Trzeba próbować rozne foteliki. Ale przynajmniej w Decu mozna na miejscu przymierzyć będzie pasowac czy nie. A akurat w przypadku Hamax'a to można dokupić inne pręty mocowania dopasowane do malych ram.

Napisano

A czy możecie jeszcze spojrzeć na te rowery i powiedzieć mi, który z nich jest najlepszy? Ewentualnie który ma najlepszy stosunek ceny do jakości?

KANDS SAPHIRE MTB 29''HYDRAULIKA 17'' CZARNY z Róż  https://allegro.pl/oferta/kands-saphire-mtb-29-hydraulika-17-czarny-z-roz-10707053233

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...