Piotrblas Napisano 29 Maja 2021 Napisano 29 Maja 2021 Cześć, ostatnio szukam roweru używanego do 4500. Chciałem żebym mógł rowerem pojechać bez obaw w las, na hopki i do sklepu. Myślałem nad Hornetem ale trzymają one bardzo mocno cenę. Jakie są inne rowery przystosowane do takiego "enduro"? Chodzi mi tu o modele, żeby spełniały przeznaczenie wyżej napisane. Pozdrawiam
Gość Napisano 29 Maja 2021 Napisano 29 Maja 2021 No cóż, najprościej wejść na stronę różnych producentów, popatrzyć na ofertę i wtedy szukać używanych. Nazwy modelu raczej się nie zmieniają, więc powinno być dość łatwo. Swoją drogą, HT Enduro to dość niszowy temat, także może nie być tak łatwo.
Tyfon79 Napisano 29 Maja 2021 Napisano 29 Maja 2021 Interesowałeś się pękniętą ramą jako ciekawą ofertą a wisi na OLX prawie nowy Hornet "M"-ka w budżecie. Dartmoor i tak jest bardzo tani bo to rower taki trochę "młodzieżowy". Wszystko inne będzie trzymać cenę lub kupisz mocno przechodzony rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.