damiaann Napisano 19 Maja 2021 Napisano 19 Maja 2021 Cześć Szukam roweru typu corss. Jeżdżę ok 25-30km dziennie max. Używać go też to zwykłego przemieszczania się. Miasto Kraków, a więc ulice i rynek są w różnym stanie stąd spodobał mi się Kross gdyż ma amortyzowane siodełko. Do tego hamulce tarczowe chociaż nie jest to dla mnie jakiś obowiązek. Prócz tego fajnie wygląda i ma schowane w ramie linki. Cena 2250zl Lazaurs Integral 2.0 jest za tani, bo tylko 1450zl a spełnia moje podstawowe potrzeby Rower to jednak zakup na parę lat i nie chcę koniecznie oszczędzić jeśli plusy krossa są warte ceny. Co radzicie wybrać? Ewentualnie jakiś inny rower? Z góry dzięki za pomoc.
Mod Team bogus Napisano 20 Maja 2021 Mod Team Napisano 20 Maja 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.