Skocz do zawartości

[Zakup roweru do 3600zł] Cykl mieszany miasto / parki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Wam.

Rozważam zakup roweru górskiego mam 3600zł na ten cel. Niestety moja wiedza na temat osprzętu jakim dysponują roweru jest znikoma i chciałbym by ktoś rozświetlił mi trochę sprawę bo na ten moment nie wiem praktycznie nic oprócz tego, że lubię jakieś marki np. Author, Giant czy Kross. 
Posiadam rower marki Kross Hexagon X4 niestety wybrałem rozmiar ramy M i jest on troszkę mały, a głównie nietrafiłem z zakupem wielkości kół - mam 26, a jednak lepiej było by mieć 27,5 często jeżdzę ze znajomymi, którzy posiadają takie koła i muszę ich ganiać:D

Czym się sugerować przy zakupie, czy są np. marki w które nie warto inwestować tak niewielkich pieniędzy poniważ główna część tej kwoty będzie płacona za markę np. Giant kojarzy mi się z czymś lepszym i zastanawiam się czy rowery w okolicy 3600zł to w ogóle mają sens, czy lepiej zainwestować w inne marki.  Kolega ma fajnego Authorka dał około 3tys złotych czy coś z tej marki w tej cenie jest godne polecenia.   

Chętnie posłucham kogoś mądrego. Dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...