Ledzian Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Szukam dla siebie roweru. Jeżdże głównie szlaki Jura + wycieczki w góry (syn na enduro, ja na wycieczki, najlepiej z dala od ludzi). Dodam, że mam inny rower na drogę/szutry/lekki teren). Tak poczytałem i chyba śvieżkowiec by się przydał do takiego zastosowania. Zastanawiam się między Dartmoore Sparrowem lub Primalem (po prostu mi się podobają). Sparrow chyba byłby lepszy bo z 27,5 z tyłu miałbym bliżej do ziemi (170 cm wzrostu). Dobrze kombinuje czy jeszcze rzucić okiem na coś innego?
To_JaT Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Jak już to primal, sprawdzona konstrukcja.
Gradory Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Trial - ang. próba; a w świecie rowerów: skoki przez i na murki, poprzeczki i inne przeszkody. Trail - ang. ścieżka; a w świecie rowerów: jazda po trudnych techniczne trasach (ścieżkach).
Ledzian Napisano 24 Kwietnia 2021 Autor Napisano 24 Kwietnia 2021 Oczywiście miał być trail/ścieżkowiec.
Ledzian Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Napisano 25 Kwietnia 2021 A co straciłbym (w stosunku do Sparrowa/Primala) jakbym zdecydował się na Marin bobcat trail 5?
Ledzian Napisano 8 Maja 2021 Autor Napisano 8 Maja 2021 Sparrow kupiony. Żaden ze mnie ekspert ale jestem bardzo zadowolony. Do Marina przysiadłem się ale był jakiś taki kobyłowaty/wielki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.