Dzeju82 Napisano 3 Kwietnia 2021 Napisano 3 Kwietnia 2021 Witam serdecznie Nosze się z zamiarem zakup roweru crossowego będzie on używany do weekendowych wypadów z rodziną, budżet nie jest za duży bo max 2200 zł, im miej tym lepiej nie wymagam żadnych cudów za takie pieniądze. Chciałem zaznaczyć, że jestem kompletnym amatorem w dziedzinie rowerowej :). Szukając natrafiłem na taką oto ofertę : Rower Kross Evado 4.0 M 2021 - Salon rowerowy w Przasnyszu (studiosport.info) LAZARO QUANTUM V4 MEN 2020 (lazaro-bike.pl) Explorer 5.2 - rowery crossowe vellberg.pl Z braku wiedzy odnośnie osprzętu nie mogę się zdecydować, który z powyższych rowerów wybrać. Dwie ostatnie propozycję na chwilę obecną niedostępne. Ktoś doradzi co będzie najbardziej optymalne, stosunek jakości do stosunku ceny ? A może ktoś zaproponuje coś innego nie koniecznie z powyższych propozycji? Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
Dzeju82 Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Napisano 3 Kwietnia 2021 Jeszcze coś takiego wpadło Rower Kross ESPRIT 4 M 19" M - Salon rowerowy (studiosport.info)
chudzinki Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 Esprit to MTB. Zdecydowanie najlepiej wypada Lazaro i Explorer...
Dzeju82 Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Napisano 4 Kwietnia 2021 Też tak mi się wydawało, problem w tym, że na chwilę obecną te egzemplarze to rowery widmo. Pozostaje tylko czekać
Dzeju82 Napisano 4 Kwietnia 2021 Autor Napisano 4 Kwietnia 2021 A jak wypada ten rower stosunek ceny do jakości ? Navigator 860 Czarno / Czerwony Mat 28" | Internetowy sklep rowerowy: rowery, części i akcesoria – ROWMOT
chudzinki Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 Nie mam pojęcia z powodu braku danych. Wygląda na jakiś wyrób MTB-podobny czy coś takiego bliżej nieokreślonego 😀.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.