unda93 Napisano 27 Marca 2021 Napisano 27 Marca 2021 Marzy mi się rower. Swój stary rozwaliłam jeszcze w czasach nastoletnich, a teraz wzięłam się za siebie, chudnę i zatęskniłam za jazdą na rowerze, którą kiedyś strasznie kochałam. Moja waga na ten moment: 114 kg i leci w dół. Wzrost: 178 cm (ten raczej w dół nie poleci ). Będę na rowerze jeździć po mieście, po lasach i gdzie mnie jeszcze koła poniosą Po górach raczej nie, ale w przyszłym roku rozważam zrobienie sobie rowerem wycieczki nad morze. Takie moje małe marzenie do zrealizowania. Kompletnie się na rowerach nie znam. Mój budżet na ten moment to 3000 zł, ale jeśli zaproponujecie coś sensownego do 3500 zł, to miesiąc zaczekam i dołożę te 500 zł z kolejnej wypłaty. Zaproponujecie jakieś konkretne modele, które sobie z moją aktualną jeszcze wagą poradzą, póki kolejne kilogramy nie polecą w dół? Jeszcze dwie sprawy: 1) Lepiej kupić rower stacjonarnie czy przez internet? Gdzie będzie taniej? Gdzie sensowniej? 2) A jeśli kupować stacjonarnie, to gdzie w Krakowie warto wpaść? Gdzie dobrze doradzą i nie będą przy okazji próbowali naciągnąć?
chudzinki Napisano 27 Marca 2021 Napisano 27 Marca 2021 Waga i lasy wskazywałyby na Unbike Link, ale ta wycieczka nad morze Unibike Viper. O jakiej jeździe po lesie mówisz?
chudzinki Napisano 28 Marca 2021 Napisano 28 Marca 2021 Czyli bardziej asfaltowa/szutrowa droga przez las? Jeżeli tak to Viper.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.