Gość JHW Napisano 20 Marca 2021 Napisano 20 Marca 2021 Dzień dobry, prosze o opinie czy da radę zamocować fotelik rowerowy na rower ctm Cite? Byłam w sklepie rowerowym i Pan stwierdził, ze się nie da. Mogę prosić o jakieś rady ?
Mihau_ Napisano 22 Marca 2021 Napisano 22 Marca 2021 Mozesz zastosować fotelik na sztyce o ile masz ją wysuniętą odpowiednio wysoko
pytkum Napisano 22 Marca 2021 Napisano 22 Marca 2021 Nie istnieje coś takiego, jak fotelik rowerowy montowany do sztycy, jedyne bezpieczne mocowanie to montaż do rury podsiodłowej. Ale są foteliki z mocowaniem na bagażnik.
Gość JHW Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Nie ukrywam, ze po przestudiowaniu tematu wolałabym fotelik na ramę. Może te pręty zmieściły by się w przestrzeń ramy czy maja za duży rozstaw?
Pytanie
Gość JHW
Dzień dobry,
prosze o opinie czy da radę zamocować fotelik rowerowy na rower ctm Cite? Byłam w sklepie rowerowym i Pan stwierdził, ze się nie da. Mogę prosić o jakieś rady ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.