Skocz do zawartości

[do 2000] miasto i trasa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Przymierzam się do zakupu roweru, i tutaj pojawia się problem.

Początkowo myślałem nad single speed, jednak od jakiegoś czasu myśle bardziej nad zwykłym rowerem szosowym.

Nigdy nie miałem do czynienia ze wspomnianymi typami rowerów. Planuje głównie jeździć po mieście plus czasem trasy. Jeśli możecie, byłbym wdzięczny za podrzucenie linka z ciekawymi ofertami (przyznam, że planowałem kupić jakiś rower vintage i ewentualnie zmienić części na lepsze)

Dzięki za pomoc!

Napisano

My właśnie kupiliśmy Unibike EMotion -> http://unibike.pl/emotion275eq.html

Unibike to chyba najlepszy stosunek cena/jakość  . Żona mega zadowolona , prowadzi się świetnie , a i opony pozwolą na lekki teren. I ja bym celował w Unibika ,bo naprawdę wykonanie pierwsza klasa , dużo modeli w tej cienie znajdziesz ,tylko jeden minus... problem z dostępnością jest.

Napisano

16-kilogramowy rower do jazdy miasto + trasa i gdy autor pisze:

2 godziny temu, mlody_skorpion napisał:

Początkowo myślałem nad single speed, jednak od jakiegoś czasu myśle bardziej nad zwykłym rowerem szosowym

😛

@mlody_skorpion, jak nie jeździłeś z barankiem to proponuję najpierw zrobić jakąś jazdę testową. Decathlon np. ma swoje wypożyczalnie w niektórych miastach. Możesz też popatrzeć na rowery fitness, bo baranek do miasta (jeżeli zależy ile % tego miasta) to raczej średni pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...