maksdrone Napisano 19 Stycznia 2021 Napisano 19 Stycznia 2021 Czesc, Powoli przymierzam sie do zakupu czegos lepszego jak moj wysluzony juz Bulls Sharptail. Myslalem o czyms takim: https://www.youtube.com/watch?v=4FtibvxYhY8&t=5s Rowerek znajduje sie w przedziale cenowym ktory chce przeznaczyc na rower ( do 8-9tys) a specyfikacja jest dosc fajna. Czy ma ktos doswiadczenia z tym modelem? Z gory dziekuje za odp!
TheJW Napisano 19 Stycznia 2021 Napisano 19 Stycznia 2021 Linkowanie roweru z YouTube? Ciekawe...ciekawe... Nie wiedziałem, że otworzyli sklep online. Wstaw link do strony producenta, do konkretnego modelu z konkretnego rocznika, a nie jakiś filmik z YouTube.
Saszkiner Napisano 19 Stycznia 2021 Napisano 19 Stycznia 2021 Zacny rower. Znajomy zakupił niedawno model Level 11 - Bardzo przyjemnie sie na tym jeżdzi i za jego sprawa sam zakupiłem rower na Carbonie. Porównałem specyfikacje i miałbym tu zagwozdkę. Level 12 - naped Sram 12 ale NS i jest rozpietość kasety 11-50 Hamulce seri MT 400 Level 11 - napęd Shimano 12x mix XT i SLX - Hamulce seria MT 500 - chyba jest klamka z servo. Miłbym zagwozdle co kupić - jak by zamiast Sram NX był GX to już bym sie nie zastanawiał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.