Saweq Napisano 17 Sierpnia 2020 Napisano 17 Sierpnia 2020 Cześć, Mam rowerek Kona Smoke - http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/2184/Kona.Smoke/ Rower odebrałem z rodzinnego domu, przeleżał tam trochę. Wymagał gruntownego czyszczenia i smarowania... niestety w tylnym kole brakuje szprych i chciałbym je uzupełnić, tylko nie bardzo wiem jakiej długości szprychy dobrać... Jest w stanie ktoś doradzić jakiej długości i najlepiej jakie szprychy zakupić? Czy najlepiej wyjąć szprychę i zmierzyć jej długość? 1. Jakie narzędzia kupić? Sam klucz do szprych wystarczy? 2. Jakie szprychy? Nie musza być lekkie i kolorowe, liczy się wytrzymałość bo trochę ważę :-) 3. Koło jest lekko krzywe, wydaje mi się że to bez ubytek szprych, jest szansa na wycentrowanie koła po uzupełnieniu szprych, czy lepiej kupić gotowe koło?
Mod Team sznib Napisano 17 Sierpnia 2020 Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Saweq napisał: Czy najlepiej wyjąć szprychę i zmierzyć jej długość? Najlepiej tak zrobić. 1 godzinę temu, Saweq napisał: Jakie narzędzia kupić? Sam klucz do szprych wystarczy? Jak trzeba montować szprychy od strony napędu trzeba będzie jeszcze klucz do kasety i bacik. 1 godzinę temu, Saweq napisał: Jakie szprychy? DT Champion. 1 godzinę temu, Saweq napisał: jest szansa na wycentrowanie koła po uzupełnieniu szprych, Jest jak najbardziej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.