Skocz do zawartości

[Torba] Jak to zamontować?

BratniaDusza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam taką samą ( z innym logo ale to bez znaczenia ) , montuje się bez problemu . Ona nie jest przed ale jak by pod kierownica . Ten dolny pasek dociąga torbę  do rury sterowej . Żadnych dodatkowych uchwytów nie trzeba .  Górne paski wokół kiery ( no i co że długie , rzep łapie ) , a potem dolny na rurę sterową . Jeśli nie  masz podkładek pod mostkiem , tzn mostek bezpośrednio na główce ramy to trzeba coś pokombinować . Ogólnie dobra torba , dobrze się trzyma , można po wertepach jeździć .

Napisano

Możesz wysłać zdjęcia? Ja próbowałem na każdy możliwy sposób i jak montuję takk jakby pod kierownicą to linki nie puszczają a jeżeli już to przy skręcie torba się wygina lub linka napina za mocno...

Napisano

Opis montażu .

1 paski wokół kiery , przez oczko i zapiąć . Luźno bez dociągania torby do kierownicy .

2 dolny pasek pod mostek , naciągnąć , dociągnąć mocno . Ja nie przekładam przez oczko tylko wokół sterówki i zapinam rzepa .

Linki zawsze są trochę są przygięte ale to nie przeszkadza .

Nie wiem czy zdjęcia coś by pomogły , tzn nie wiem czy zobaczyłbyś coś więcej niż u siebie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...