Tomczaa Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć, to mój drugi temat dzisiaj, ponieważ odwiedziłem 3 sklepy w celu zakupu dętki i okazuje się ze do mojego roweru ( lazaro integral v3) ,Koło ma dość wysoki rant (Obręcz KANDS MAXX) wentyl do opony musi mieć jakaś tam długość aby dało się to swobodnie napompować. W żadnym sklepie nie udało się tego kupić dlatego chciałbym podytac jakiej długości wentyla mam szukać aby mniej więcej to pasowało. Czy 40mm będzie wystarczające czy szukać czegoś innego. ps. Musi być wentyl samochodowy. Dziękuję
Gość Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 No to sam powinieneś wiedzieć, jakie masz koło. Zmierz po prostu.
Tomczaa Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Napisano 1 Czerwca 2020 To tez prawda natomiast szukając nie jestem w stanie trafić nic więcej niż 40mm. Źle szukam czy po prostu nie ma nic produkowane z wentylem samochodowym z większa długością ?
Mod Team safian Napisano 1 Czerwca 2020 Mod Team Napisano 1 Czerwca 2020 Z tego co widzę 48 mm to max, sporo tego na allegro czy w decathlonie
Gość Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Aż normalnie sprawdziłem w pierwszym lepszym ulubionym sklepie rowerowym https://rowerek.pl/product-pol-18912-Detka-29-x-1-9-2-3-wentyl-AV-dlugi-48mm.html A jak nadal za krótko to musisz przejść na preste.
Tomczaa Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Napisano 1 Czerwca 2020 Dziękuje. Spróbuje znaleźć te 48 mm tak na wszelki wypadek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.