rafrabi Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam i pozdrawiam - Rafał z Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerqaz Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam Emil z Sieroszewic okolice Ostrowa Wlkp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam Panie i Panów!!! Jestem młody mam dopiero 13 lat więc nie bijcie Mam nadzieje się czegos nauczyć na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obey Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam Czeka mnie trochę roboty przy odziedziczonym rowerze i mam nadzieję, że tu znajdę niezbędne info i pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaxtc Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam Was! Widzę, że obszerne forum. Mam nadzieje ze czegoś się nauczę Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasg Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam wszystkich serdecznie! Na forum od wczoraj, na rowerze odkąd pamiętam Wojtas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbokalin Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam wszytkich ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corman Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam i pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafik06 Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam Po dłuższej przerwie mam zamiar wrócić do rowerowania, odświeżałem nieco swoją maszynę i tu znalazłem wiele cennych wskazówek i rozwiązań problemów na które się natknąłem Pozdrawiam wszystkich kręcących Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnar Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krenioe Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Serdecznie witam nowych forumowiczów Proszę się zapoznać z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makkaveli Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Serdecznie witam wszystkim. Dopiero zaczynam przygode rowerową wiec pomyslalem ze wypada sie przywitac. Licze na pomoc i wsparcie ze strony stalych bywalców jak i swieŻaków. Zawsze kochalem rowery i nigdy mnie nie bylo stac na dobry sprzet... aktualnie posiadam Meride Matts TFS 100 i nacieszyc sie nia nie moge hehe. Jestem z Bydgoszczy... no to na razie tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epol Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem Michał i od kilkunastu dni jeżdżę na Unibike Viper '09. Teraz na dobre zacznę przygodę z rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamber Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam wszystkich jestem Marek z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greentealeaf Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Maciek i również jestem cykloholikiem Pochodzę z Nowego Dworu Mazowieckiego. Obecnie mieszkam w Giżycku. I to wsio o mnie:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pTaSzOr Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam wszystkich, no to po prawie 10 latch zastoju rowerkowego wracam powoli do napędu nożnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervan Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ooo, teraz zauważyłem że jest temat do przywitania się Więc wszystkich witam tak oficjalniej. Michał, z Tarnowskich Gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo90210 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam wszystkich, Ale tu ludzi, postów, wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam ponownie ! Niestety byłem zmuszony stworzyć nowe konto z powodu utraty hasła starego. Tego będę już pilnował Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
re5pect Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Pozdrawiam:) Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksenonn Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam wszystkich, jestem Lukasz, chetnie bym sie spotkal z krakowiakami na wspolne ujezdzanie ale to w przyszlym tygodniu, bo dzisiaj dopiero zamowilem sobie rower GT Avalanche, mam nadzieje ze bede zadowolony, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutka113 Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam! Jestem Patryk z Kielc i aktualnie skladam rower na Dirt Jumping . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelM Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja również witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dołączam się do powitań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.