Skocz do zawartości

[do 1800] cross/treking

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Potrzebuję roweru do zwykłej jazdy po asfalcie, chodnikach, żwirówkach. Mam 182 cm i ważę 85 kg. Chciałbym trochę się poruszać. Mam trochę problemy z kręgosłupem lędźwiowym to chciałbym aby rower był dopasowany aby jeździć w prawidłowej pozycji. I właśnie nie wiem czy lepszy będzie cross czy trekingowy. Wolałbym kupić stacjonarnie i w moim mieście wg mnie warte uwagi w tej cenie to Unibike Vision, Unibike Flash, Romet Orkan/Wagant 3 lub 4 i Kross 3 lub 4. Czy dużo korzystniej jest zamówić przewijający się często na forum Lazaro lub Kands? Wiem że było dużo podobnych tematów ale bardzo bym prosił o pomoc. Nie potrafiłem znaleźć na forum konkretnej odpowiedzi

Napisano

Przede wszystkim to wybierz się do sklepu na przymiarki - pozycja na Vision jest nieco inna niż na Flashu, ale z kolei w tym drugim jak się podniesie mostek to da się ją zrobić bardziej wyprostowaną. Te dwa rowery mogę polecić, solidne i na lata. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...