Skocz do zawartości

[Manetka prawa] Shimano SLX SL-M670 kompatybilność

BeniuFilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, zauważyłem, że ta manetka występuje co najmniej w 3 wersjach. Jedna jest czarno szara i chyba jest na ispeca, są też dwie czarne. I teraz tak, jedna czarna wersja ma optyczny wskaźnik i jest w systemie dyna-sys, natomiast istnieje czarna wersja bez optycznego wskaźnika i nie znalazłem nigdzie informacji, czy jest w systemie dyna-sys, ktoś z Was może wie? Konkretnie, interesuje mnie, czy będzie współgrać z 2-rzędową przerzutką Deore w systemie Dyna-Sys?

Chodzi o tę manetkę z linku poniżej:

https://allegro.pl/oferta/manetka-shimano-slx-m670-2-3-speed-obejma-9133410807?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria_sport_bicycles&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=CjwKCAjwwMn1BRAUEiwAZ_jnEoMDhfyoxO4Fivez6ZqxqhcAAHACb831o1KdUDeFF9jgJIP9NWfn6hoCPsEQAvD_BwE

Napisano
23 minuty temu, abdesign napisał:

To lewa manetka... więc pasuje do czego sobie życzysz. Ale m670 prawe są tylko 10s dynasys. 

Czyli odległość miedzy blatami w korbie, o której producent mówi, że jest w systemie Dyna-Sys 2x10 jest taka sama, jak w korbach 2x9,3x9,3x8 itd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...