mdogx Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) http://rondo.cc/introducing-bogan-isolate-and-explore,401,pl Co sądzą o nowym modelu? Jest drogi, ale wygląda dobrze. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez mdogx Cytuj
100lar3k Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 Rower całkiem spoko. Jedynie nie podoba mi się, że linki we wszystkich modelach rondo ma poprowadzone na zewnątrz. Wielka szkoda, że nie są schowane w ramie. I w sumie fajnie jakby piasta tylna była w standardzie 148. Może w następnej ramie to poprawią. Ten Rower to naprawdę fajny monster. Ogólnie rower bardzo niszowy, mało osób zdecyduje się na coś takiego. Nawet ja mam w planach zakup Ruuta stalowego bo to rower bardziej dla mnie. Zresztą monstera już mam Cytuj
wojtasin Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 Literki D mi bardzo brakuje w nazwie. Prowadzenie linek na zewnątrz w wyprawówce zawsze na plus 1 Cytuj
100lar3k Napisano 2 Maja 2020 Napisano 2 Maja 2020 Z literką D to mógłby być niezły rower. I przy okazji dobrze, że pancerze są pełne przynajmniej linki tyle syfu nie zbierają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi