ZX_agent Napisano 29 Lutego 2020 Napisano 29 Lutego 2020 Witam! Z dnia na dzień coś stało się z manetką. Nie mogę wbić na najlżejsze przełożenie, wciągnąłem nawet linkę z pancerza i to samo. Dochodzi już prawie do momentu zmiany i nagle STOP, za nic nie da się docisnąć bardziej. Proszę Was o pomoc! Pozdro
Gość Napisano 29 Lutego 2020 Napisano 29 Lutego 2020 Rozbierz i sprawdź, może coś wpadło do środka. Chyba innego rozwiązania nie ma. Coś masz pecha z tym rowerem.
ZX_agent Napisano 29 Lutego 2020 Autor Napisano 29 Lutego 2020 Dobra, może sprecyzuję jak to się stało. Nie miałem łańcucha i zacząłem przerzucać biegi bez niego, wtedy to się stało
Lawstorant Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Meh, dosłownie nic nie powinno się stać. Gorzej, jeżeli zdejmiesz linkę z przerzutki i zaczniesz klikać, bo końcówka morzy wypaść i czasami trafić w złe miejsce. Rozbierz manetkę, bo bez tego nic nie wymyślisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.