cinek1987cinek 49 Rowery (1) Napisano 24 Luty 2020 Witam. Czy ktoś może wymieniał baterię w 520 ? Wiem jak wymienić ale bardziej chodzi mi o info skąd wziąć do tej jakości baterię ? Żeby ładnie trzymała. Pytam bo mój już jest po gwarancji, innego nie potrzebuję więc może bym sobie wymienił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
siejak1 336 Napisano 24 Luty 2020 Napisz do garmina powinny wymienić baterię pomimo że jest po gwarancji U mnie po 3 latach gdy bateria ledwo starczała na 1 trening wymienili urządzenie na nowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cinek1987cinek 49 Rowery (1) Napisano 25 Luty 2020 Wymienią pewnie ale odpłatnie. To Ci się udało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grzeszaldo 19 Napisano 3 Maj 2020 W dniu 24.02.2020 o 15:31, siejak1 napisał: Napisz do garmina powinny wymienić baterię pomimo że jest po gwarancji U mnie po 3 latach gdy bateria ledwo starczała na 1 trening wymienili urządzenie na nowe Witaj , mozesz napisac adres gdzie dokladnie do nich naoisales z bateria ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
siejak1 336 Napisano 3 Maj 2020 41 minut temu, Grzeszaldo napisał: mozesz napisac adres gdzie dokladnie do nich naoisales z bateria ? https://suport.garmin.com/pl-PL/ Wpisujesz numer urządzenia i przechodzisz kategoriami do danego problemu. Po 1-2dniach roboczych dostaniesz email od garminpolska czy reklamacja zostanie uznana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grzeszaldo 19 Napisano 3 Maj 2020 24 minuty temu, siejak1 napisał: https://suport.garmin.com/pl-PL/ Wpisujesz numer urządzenia i przechodzisz kategoriami do danego problemu. Po 1-2dniach roboczych dostaniesz email od garminpolska czy reklamacja zostanie uznana. dzięki ta stronę znam , myślałem ze jest jakaś inna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
cinek1987cinek 49 Rowery (1) Napisano 1 Czerwiec 2020 Jeżeli urządzenie po gwarancji to wymiana kosztuje 547 zł wg Garmina. Dostałem maila od Nich. Średnio się opłaca. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach