bul01 Napisano 8 Lipca 2019 Napisano 8 Lipca 2019 Witam, Poszukuję roweru dla żony. Na rower chciałbym wydać max 1,5 tys. zł, ponieważ chcę dokupić do niego jeszcze fotelik rowerowy (hamax ok 300 zł) i ewentualnie jakieś niezbędne gadżety, tak by zamknąć się z całością w 2 tys. zł. Prośba o pomoc w wyborze i doradzeniu. Oglądałem z żoną kilka egzemplarzu: Romet Gazela ok 1,2 tys. - sprzedawca w sklepie twierdzi, że ciężko będzie do niego zamontować fotelik ze względu na przebieg linki hamulcowej, poza tym ma koła 26 a to wg sprzedawcy trochę mało zaproponowano nam więc: Giant Liv Flourish za ok 1,7 albo Giant Liv Rove 4 za ok 1,8 (ten jest golas, bo trzeba by dokupić oświetlenie, błotniki i dzwonek i już ponad 2 tys. zł nie moje) Na jakie rowery/marki jeszcze zwrócić uwagę, żeby nie przepłacić a być zadowolonym. Kross ? Rower ma służyć na jeżdżenie po mieście, odwożenie dziecka do żłobka/przedszkola i ewentualnie jakieś krótkie wycieczki za miasto. Dziękuję i pozdrawiam
Mod Team sznib Napisano 15 Lipca 2019 Mod Team Napisano 15 Lipca 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.