Skocz do zawartości

[2000] damski trekking/miejski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

szukam roweru z niską ramą dla kobiety (60kg, 170 cm) przeznaczonego do jazdy miejskiej (dojazd do pracy) oraz w terenie (wycieczki). Zależy mi na jak najmniejszej wadze roweru oraz hamulcach najlepiej nie mechanicznych. Jestem w stanie odrobinę podnieść budżet jeśli rower jest tego naprawdę wart.

Dzięki i pozdrawiam,

Agata

Napisano

w Auchan znajdziesz trekingowy już z hydraulicznym hamulcami do 2k ale czy warto?

Zawsze polecam kupić najpierw używkę z okolicy, wydasz pewnie do 700zł i znajdziesz dobry rower w swojej okolicy w promieniu 15km.

Napisano

Duży full (skrzynka -nie do szaleństw po miejskiej dżungli i krawężnikach - jakiej marki sobie zażyczysz  :) ) - jak jej zaproponujesz trekkinga z tarczówkami  koło 11 kg  :):):)    w okolicach budżetu rzecz prosta ;) 

Napisano

To chyba inaczej czytamy tytuł wątku ;)

Ale w opisach decathlonu jakie linkowałeś  się pojawia , więc ...

Ty z 18 zrobiłeś 20 kg , to ja z 13  - 11 kg . Dwa w te , dwa w tamte - co za różnica :)

Napisano

Jest różnica. Spora różnica. Kross zawsze zaniża wagę, podaje bez pedałów, rozmiar XXS i jeszcze 5% tradycyjnego błędu. 

A rower z Deca możesz sobie zważyć. OK, tytułu nie doczytałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...