tomrok Napisano 4 Kwietnia 2019 Napisano 4 Kwietnia 2019 Nadszedł czas na zmianę i rozstanie. Do sprzedania Giant XTC 2010. Rozmiar M. Rower w bardzo dobrym stanie. Regularnie serwisowany. Napęd po wymianie przed sezonem. Specyfikacja: Rama Giant XTC 2010 M Widelec RST Titan Air 2009 (po wymianie uszczelek i oleju) Przerzutka tył XT 761 Przerzutka przód Deore 615 2x10 Manetki Deore 510 Kaseta HG 300 11-34 Łańcuch KMC x 10.73 Korba SLX M660 z blatami 24x36 i rockringiem z Ali. Pedały Shimano 540. Jeden bez możliwości demontażu. (nie pamiętam który) Piasty shimano bodajże 435 centerlock Obrecze Rigida Taurus 2000 Hamulce Giant Root Oponyy Kenda Komodo 26x1.95 Mostek 110mm Kierownica 680 mm Sztyca Giant. Rower nie ma ukrytych wad. Cały czas nim jeżdżę. Mam okazję przesiadki na 29er i to powód sprzedaży. Żona by nie wytrzymała kolejnego roweru w domu. Cena jaka mnie interesuje to 1250 zł. Do jakiejś delikatnej negocjacji. Rower do obejrzenia w Olkuszu. Mogę zabrać do Katowic i Rudy Śląskiej. Najlepiej odbiór osobisty. Może ktoś przygaranie.
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.