Maethori Napisano 4 Kwietnia 2019 Napisano 4 Kwietnia 2019 Witam, mam zamiar kupić rower do jazdy po mieście jak i na wypady do lasu. Niestety ogranicza mnie budżet wiec planuje wybrac coś do 1500 zl. Zaznaczę ze mam 190 cm wzrostu i 80 kg, długość od kroku do ziemi wynosi ok. 86 cm. Myślalem nad tym modelem: https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-29-kands-comp-er-hydraul-21-czar-pom-zts-7598741962 Z góry dziękuję za pomoc!
WaGiant Napisano 4 Kwietnia 2019 Napisano 4 Kwietnia 2019 Moim zdaniem : - jeśli planujesz/ możesz wydać 1500 to tyle wydaj . Ten rower kosztuje 1269 zl . 2,5 stówki może zrobić różnicę . Specyfikacja tego roweru nie powala ( no cena ) . Najdziwniejsza jest trekkingowa korba 28-38-48 . - Ten rower wygląda dramatycznie ! Może na zdjęciu jest mniejszy rozmiar ? - Czy w ogóle potrzebujesz MTB ? Może rower crossowy będzie odpowiedniejszy ?
Maethori Napisano 4 Kwietnia 2019 Autor Napisano 4 Kwietnia 2019 Ogólnie ciężko znaleźć coś w w miarę przystępnej cenie, żeby jeszcze pasował do mojego wzrostu. Co do MTB czy cross...ciężko powiedzieć bo jednak mega lubię jeździć po lasach i podobnych terenach.
Pablo59 Napisano 5 Kwietnia 2019 Napisano 5 Kwietnia 2019 10 godzin temu, WaGiant napisał: - Ten rower wygląda dramatycznie ! Może na zdjęciu jest mniejszy rozmiar ? Dokładnie tak - główne fotografie to pewnie 17" , zwymiarowana jest raczej 19 niż 21... No i nie przesadzajmy z tym "dramatem" ... "wyżej" nieco będzie 29 lazaro core v2 za 300 więcej ale dużo więcej wyciągnąć się w tych pieniądzach nie da ...
Maethori Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Napisano 5 Kwietnia 2019 Z tego co patrzę tego Lazarusa to wydaje się całkiem fajna opcja...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.