kjedroska Napisano 22 Lutego 2019 Napisano 22 Lutego 2019 Sprzedaję moje buty SIDI Dragon 3 w rozmiarze 45,5. Buty używałem niecały sezon w zeszłym roku. I to tylko na szosie. Widać to zresztą na zdjęciach. Generalnie buty super. Karbonowa podeszwa. Zapięcia typowe dla butów MTB - rzepy (z ząbkami zapobiegającymi rozpięcie), coś w stylu BOA (nazywa się to tecno 3 system) i szeroki pasek z klamrę (znowu jakieś nazwy beznadziejne: soft instep oraz caliper buckle). Dlaczego sprzedaję ? Bo żona stanęła na wysokości zadania i sprezentowała mi nowe buty :-) Dla forumowiczów 520 zł plus koszty wysyłki https://www.olx.pl/oferta/buty-rowerowe-mtb-sidi-dragon-3-karbonowe-rozmiar-45-5-CID767-IDysE2B.html
kjedroska Napisano 23 Lutego 2019 Autor Napisano 23 Lutego 2019 Dla forumowiczów 500 zł plus koszty wysyłki
kjedroska Napisano 23 Lutego 2019 Autor Napisano 23 Lutego 2019 Zapomniałem. 28,5 cm. Ale to SIDI, czyli pięta wchodzi poza wkładkę. Można więc założyć nawet 29 cm
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 11 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.