Gość Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Hej, Sprzedam pedały Egg Beater 1 o których można właściwie powiedzieć że są nowe. Paczkę z pedałami odebrałem dzisiaj. Pedały wkręciłem do roweru a bloki przykręciłem do butów. Niestety okazało się że moje buty są "niekompatybilne" z tymi pedałami, a co za tym idzie but miał wyjątkowo kiepskie podparcie. W pedały wpiąłem się kilka razy, w związku z tym na sprężynach widoczne są odpryski a bloki noszą ślady przykręcania oraz wpinania. Nic więcej. Do zestawu dorzucam oryginalne podkładki pod bloki Shoe Shield. Cena: 200 zł; Ja pokrywam koszt przesyłki pobraniowej Pocztą Polską.
Gość Napisano 4 Lutego 2019 Napisano 4 Lutego 2019 UP! Zmiana zasad. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt z propozycją cenową.
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.