Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Olek zaproponował wycieczkę, Olek wybiera trasę :).

Możemy pojechać na Groblę, trasą którą wcześniej zaproponowałem :). Ja innych pomysłów nie mam :P.

Napisano

Jutro rower ma przyjechać, więc trzeba dobrze sezon zacząć... Pytanie więc: co porabiacie w sobotę? Proponuję wypad na Ślężę mniej więcej taką trasą:

http://maps.google.pl/maps?saddr=legnica&daddr=%C5%9Bl%C4%99%C5%BCa&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.931604,16.697845&spn=0.598066,1.359558&sll=51.03627,16.435575&sspn=0.59672,1.359558&geocode=FV9bDQMdu4L2ACnBN0AShRIPRzGi5oggIRWOQw%3BFWgjCAMdcPn-ACmjEg9-g8oPRzHQub3apwzucw&dirflg=w&mra=ltm&t=m&z=10

można urozmaicać i zmieniać do woli :)

Napisano

Właśnie o to samo miałam pytać:) Musiałam zostać dłużej po pracy i mogę się spóźnić z 15 min. Nie wiem tylko, czy dam radę jechać szybszym tempem, bo mam katar (albo alergię) :/

Napisano

/// przed wycieczką

Spoko, zaczekamy na Was :).

/// po wycieczce

Pojeździłbym jeszcze ^_^.

Kiedy powtórka z rozrywki? W piątek jeśli pogoda dopisze?

Napisano

Ja też bym sobie jeszcze pojeździła..:) Piątek mi pasuje. Jutro chyba też wychodzę na rower, ale dopiero ok. 17.00- 18.00...

Gość Dawid
Napisano

Dajcie trase tej przejażdżki

Napisano

Dawid, przez Słup, Bogaczów i Pomocne do Muchowa, skąd szutrówką przez las do Siedmicy, dalej zielonym szlakiem do Grobli, następnie szlakiem czerwonym (przy okazji podjechaliśmy pod wieżę widokową która znajduje się kawałek od szlaku) aż do Jakuszowej i żółtym do Jawora :).

Bożena, ja bym chętnie pojeździł, ale dopiero co wróciłem do domu ;).

Czy na jutro jest ktoś chętny, dla kogo 15:00 to za wcześnie? Możemy przełożyć na 15:30, lub 16:00 :).

Napisano

Ja miałam sama gdzieś pojeździć, ale bez telefonu trochę się boję:)

Postaram się wyrobić na 15.00. Jak nie zdążę, to napiszę.

Napisano

Ja mam teoretycznie plany na jutro, ale jeśli nie wypalą, to się przyłączam.

Swoją drogą przydałby się ślad GPS z wczoraj, bo lubię bawić się takimi rzeczami, a z satelity wszystkie drzewa są do siebie tak podobne ;d

Napisano

Wow, aż takiego tłumu chętnych to się nie spodziewałem :P.

Trasa będzie lajtowa, na Groblę to nie ja chciałem jechać, tylko Olek (ja zaproponowałem tylko dodatkowo szutry i jechać od drugiej strony) :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...