Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja miałam dzisiaj wyjść, ale po wczorajszej jeździe lekko boli mnie gardło, więc wolę sobie odpuścić, bo muszę być zdrowa jutro.

Napisano

Czyli jutro spotykamy się o 08:00, na skrzyżowaniu Jaworzyńska / Nowodworska. Pogoda zapowiada się pięknie, także Gore-Texy zostawcie w domu ;). Szczegóły trasy na poprzedniej stronie.

Update listy: Jarek, Olek, Bożena, Dawid, Łukasz.

Napisano

Jeżeli ktoś nie zdążył/nie pasowała 8/nie wiedział etc. o wypadzie na Pilchowice, zapraszam dziś (sobota) o 14:00 ze skrzyżowania. Kierunek Chełmy, w większości szosa i drogi leśne, przewidywany powrót 20:00-20:20.

Napisano

Chodzi o takie budrzetowe koło do roboty czy takie lepsze ? koledze ostatnio zmieniałem koła i dalej ma swoje koła w piwnicy moge zagadać ile by chciał za tylne.

Napisano

@JarekK, nie przejeżdżałeś może w piątek około godziny 16:10 przez osiedle Piekary C, w okolicach ulicy Szaniawskiego? Bo widziałem bardzo podobną do ciebie (z avatara) osobę ;)

Napisano

MrRafik, nie, to nie byłem ja. Mnie najłatwiej poznać po szarym Felcie ze sztywnym, czarnym widelcem ;).

Opis (Olek) i zdjęcia (Jarek) wczorajszej wycieczki nad Jezioro Pilchowickie.

Napisano

A właśnie, orientujecie się może czy wjazd na teren wąwozu myśliborskiego rowerem jest płatny? Dawno temu tam byłem i już nie pamiętam. Nie chcę mieć jutro niemiłej niespodzianki jak się okaże że wszystko co miałem to wydałem na jedzenie i picie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...