Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Natalia, myślałem że mi ten zaszczyt przypadnie :D. A skąd jedziesz? Tzn. czy masz trzy kroki, czy trochę więcej?

Andrzej, zaczekaj chwilę, każdy tutaj też chce jechać ;).

Napisano

No tak siąpi ciągle. Pytanie czy w najbliższym czasie przestanie... Komuś bardzo takie drobny deszczyk przeszkadza, czy jedziemy?

Napisano

Ja znowu sobie załatwiłam zatoki, więc jak się pogoda nie poprawi, to raczej nie pojadę:/ Na razie przetrząsam szafy w poszukiwaniu spodni przeciwdeszczowych. O ile głosek szumiących w tym zdaniu:)

Napisano

No właśnie problem polega na tym, że listy obecności nie ma ;). Wątpię aby ktoś czekał, ale jeśli masz te dwa kroki, to mogłabyś zerknąć ;).

Napisano

Dzięki za sprawdzenie :).

Ciągle pada ten mały deszczyk. I nie wiem co w takim razie zrobić.

Andrzej, jakieś gruntowe są, ale ubite i w bagno raczej się nie przerodzą ;).

Napisano

To już różnie bywa. Kilka dni po deszczach jeszcze były bagna na drogach, którymi jeździłem, także wolę się upewnić :D

Mokro będzie, ale wrażenia pozostaną :thumbsup:

Napisano

Niezły początek dnia, wszyscy siedzą przy komputerach i pewnie (tak jak ja) co chwilę zerkają przez okno, nie porzucając nadzieji, że przestanie padać ;)

Napisano

No dokładnie! Ja co chwilę przez okno wyglądam i wracam zrezygnowana przed komputer. Spodni nie znalazłam, a nie chcę tego przepłacić kolejnym przeziębieniem:/

Napisano

Chyba przechodzi, tak mi się wydaje :).

//update

Dobrze mi się wydaje, w okolicach centrum zdaje się już nie padać :).

//update 2

Na 11:30 wyrobicie się, prawda? Będę czekał :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...