Wachowicz Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Witam czy może mi ktoś pomóc w następującym temacie: mam problem z nexusem 7 - biegowym rozebrałem złożyłem. Wszystko ładnie się zmienia jeśli chodzi o 1-5 biegi. 6,7 bieg są "lżejsze" niż 5 bieg. Co względem czego trzeba ustawić bo przed rozebraniem działało, a musiałem rozebrać bo trzeba było nasmarować. z góry dziękuje i pozdrawiam
dovectra Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Ściagnij manuala do tego modelu piasty , bo coś źle złożyłeś.
Wachowicz Napisano 1 Października 2018 Autor Napisano 1 Października 2018 ściągnąłem manuala od sg-7C26 niby składam zgodnie z tym opisem ale w dalszym ciągu ten sam błąd popełniam bo nie działa jak potrzeba wydaje mi się analizując działanie tej piasty , że być może problem tkwi we właściwym ustawieniu zębatki nr 6 lub być może piastę trzeba składać na jakimś określonym biegu na YouTube są filmy ale bez komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.