Skocz do zawartości

[lampa przednia] Jaka lampka do 100zł na rower miejski?

Sebenicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,

zwracam się z prośbą do obeznanych osób o pomoc w wyborze lampki.

Wymagania:

- zasilanie z dynama w piaście przedniej

- wyjście na tylne światło

- cena do 100zł

Jazda rowerem po mieście (chodnik/ulica) i czasami drogi, gdzie nie ma oświetlenia ulicznego. Do tej chwili używałem oryginalnej SecuTown z żarówką chyba halogenową 6V 2,4W, ale niestety pękła obudowa i raczej już się z tym nic nie zrobi. Jeśli w tej cenie dałoby się kupić coś dużo mocniejszego to byłbym zadowolony. Chyba tyle.

Napisano

Dzięki za zainteresowanie. O tych dwóch modelach myślałem, bo moja opinia (laika) podpowiada mi, że to chyba najlepszy wybór. Może jeszcze ktoś coś podpowie lepszego, o ile jest?

Napisano

Małżonka używa w miejskim "axa blueline 30" kupiony na alle... za 69 pln. Na miasto jest ok, ale teraz wolałbym dopłacić i kupić z podtrzymaniem.

Napisano

Axa Pico, Echo i pewnie Blueline świecą podobnie i przyzwoicie ale mam opory przed poleceniem. Tak jak patrzę na nie przy mijaniu w mieście, to mają kiepskie odcięcie i po prostu dają po oczach.

Napisano

Dobrze ustawiona nie powinna. 100% pewności oczywiście nie mam, bo nie miałem w rękach, a na ulicach nie rozpoznałem jej, choć pewnie gdzieś minąłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...