hitmanag Napisano 15 Września 2018 Napisano 15 Września 2018 Witam. Posiadam manię natręctw w postaci zbierania prospektów aut osobowych. Jeśli ktoś posiada stare zalegające, nawet te z Prlu to proszę o info, dogadamy się. Lub może pracuje w jakimś salonie samochodowym , jeździ za granicę. Proszę pisać
hitmanag Napisano 4 Października 2018 Autor Napisano 4 Października 2018 Dla mnie to hobby. Bardzo to lubię.
hitmanag Napisano 13 Października 2018 Autor Napisano 13 Października 2018 Ponawiam temat. Zapraszam do kontaktu osoby mogące pomóc w moim hobby.
hitmanag Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Napisano 2 Sierpnia 2020 Ponawiam. Znajdzie się ktoś na forum z dostępem do nowych katalogów lub posiada starsze? Pozdrawiam
Fuxi Napisano 2 Sierpnia 2020 Napisano 2 Sierpnia 2020 Mam tego całą masę. Zbierałem za dzieciaka. Ale nie myślałem o pozbyciu się tego, wiesz, sentyment... Chyba będę musiał to skatalogować, to chociaż się pochwalę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.