sekon Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Siema. Od jakiegoś czasu poszukuję roweru pod enduro, niestety nie jestem w stanie wydać więcej niż 4000zł więc full odpada. Poleciłby mi ktoś coś? Zastanawiam się nad Kross Dust 1.0 2018 oraz Kellys Gibon 30. Może znajdę coś lepszego niz te 2 rowery nad którymi dotychczas się zastanawiałem? Co do mojej jazdy.. lubię sobie poszaleć - często jakaś hopka, jakies schody wiecie o co chodzi. Zależy mi na rowerze dostępnym w Polsce, nie żaden canyon, commencal itp bo chciałbym wziąć go na raty oraz potrzebuję roweru jak najszybciej więc ściąganie zza granicy odpada. Mój wzrost 173cm / waga 57kg. Z góry dzięki za odpowiedź, życzę miłego dnia
Mod Team sznib Napisano 7 Sierpnia 2018 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2018 Trochę ponad budzet, klasyk HTka Enduro: https://rowerowy.com/sklep/rowery/enduro-allmountain/prod/dartmoor-hornet-18
sekon Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor Napisano 7 Sierpnia 2018 No właśnie, troszkę ponad budżet jeżeli będzie taka potrzeba to coś wymyślę.. aczkolwiek boli mnie SRAM Level i X5 za 4500zł
Mod Team sznib Napisano 7 Sierpnia 2018 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2018 Niby tak, ale łatwiej w przyszłości wymienić przerzutkę niż podstawę, czyli ramę. A Hornet to zacna rama. P.S. Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.