ContadorPL Napisano 24 Lipca 2018 Napisano 24 Lipca 2018 Hej, szukam kasku na dużą głowę, przeznaczenie to głównie miasto i las, mam baaardzo dużą głowę więc najchętniej niech się wypowie ktoś, kto też ma taką. Pytanie zasadnicze: mam około 200 złotych, czy warto dołożyć do 300 czy w tej cenie to i tak wszystko to samo?
Mod Team michuuu Napisano 24 Lipca 2018 Mod Team Napisano 24 Lipca 2018 Jaki obwód głowy? Na mój duży garnek pasuje: https://www.dadelo.pl/kask-giro-fathom-pd3980/?v_Id=95315 L-ka jest duża. No ale trzeba by bardziej nadwyrężyć portfel. No i przymierzyć najlepiej.
Rafu Napisano 24 Lipca 2018 Napisano 24 Lipca 2018 @ContadorPL To zależy co dla Ciebie oznacz DUŻA głowa. Ja mam obwód 63cm i tak jak kolega @michuuu polecam Giro, z tym że modele występujące w rozmiarze XL: Giro Hex - taki mam teraz Giro Compound (występuje z systemem MIPS) Giro Chronicle (występuje z systemem MIPS) - taki chyba sobie kupię Pytanie czy szukasz kasku typowo MTB z bardziej zabudowany tyłem, czy bardziej szosowego klimatu
Mod Team michuuu Napisano 24 Lipca 2018 Mod Team Napisano 24 Lipca 2018 Fathoma chyba w CCR na Ptasiej widziałem.
ContadorPL Napisano 24 Lipca 2018 Autor Napisano 24 Lipca 2018 Zmierzę i dam znać ale jak na podwórku mieliśmy stojak na rowery to wszyscy przechodzili przez te pręty a mi głowa nie przechodziła
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.