Michulo Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Witam.Jestem w trakcie montażu klamkomanetek jak w temacie i mam zagwozdkę. Chodzi o to , że otwór (gniazdo)w klamkomanetce w który wchodzi pancerz hamulcowy ma taką małą średnicę , że nie ma mowy o założeniu na jego koniec końcówki pancerza. Natomiast na pancerz przerzutki można założyć i mieści się w otworze.Tak to ma być , że pancerz hamulca zostaje niezabezpieczony?
Michulo Napisano 16 Lipca 2018 Autor Napisano 16 Lipca 2018 Chcę coś takiego wsunąć w otwór na pancerz hamulcowy.
seraph Napisano 16 Lipca 2018 Napisano 16 Lipca 2018 Jeśli sam pancerz wchodzi ciasno to montuj bez zabezpieczenia, a jeśli jest luźny to załóż metalową końcówkę - jest cieńsza.
Michulo Napisano 16 Lipca 2018 Autor Napisano 16 Lipca 2018 Pancerz wchodzi ciasno , metalową końcówkę przed chwilą próbowałem i jedna z kilku pasuje.Niby mam kilka sztuk na pancerze 4 i 5 mm a pasuje tylko jedna Jak coś dobiorę , to założę drugą , a jak nie , to trudno.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.