Skocz do zawartości

[1500] Dirt/Street

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poszukuje czegoś używanego do dirt/street do wydania mam około 1500 zł, koniecznie coś z amorkiem. 180cm 80kg. Kompletnie się na tym nie znam i potrzebuje pomocy w znalezieniu czegoś wartego swoich pieniędzy do rozpoczęcia zabawy.

Osobiście znalazłem coś takiego: https://m.olx.pl/oferta/dartmoor-26player-rower-dirt-street-mtb-bmx-wyczynowy-trial-CID767-IDwvn37.html#:55e322609d

Warto? Nie warto? Ktoś coś poleci?

Napisano

Zdjęcia są tak wspaniałe że nie da się powiedzieć zupełnie nic na temat roweru, oprócz tego że jest pomarańczowy i ma dwa koła. Gdyby sprzedający chociaż podał rocznik to można by było znaleźć specyfikację producenta, a tak to klops.

Napisano

Dirt/sreet do 1500 zł ? Żartujesz ? Z tego co widziałem lepszej jakości zdjęcia ogłoszeniowych dt i st to nawet te >2k były tak powyjeżdżane przez młodych, że żal w to inwestować nawet parę złotych. Wystarczy zapisać się do 3-4 grup ogłoszeniowych na FB i masz przekrój złomu oferowanego przez nastoletnich szpeców od rowerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...