7keys Napisano 11 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Plan na sobotę 14 lipca: Asfat z Suchej Beskidzkiej do Żywca z wjazdem na Żar. Zjazd szlakiem czerwonym na Kocoń, Potrójna, Madahora i do Krzeszowa Z Krzeszowa do Suchej.Bez spinki Żar_madahora.gpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 14 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 Jeśli jedziesz na góralu to trochę bez sensu wydaje mi się jazda asfaltową drogą z Suchej aż na Żar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7keys Napisano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 hehe rozumie Twój ból i mój ale teleportować się nie da. Żeby ogarnąć tą trasę od strony Żar trzeba tak pojechać zresztą już jeździłem na Żar asfaltem maks 1h 30m i jesteś , więc aż takiego bólu nie ma Zresztą lubię jeździć Na Leskowiec do wjazdu na szlak mam 11 km asfaltem... W sumie wszędzie do wjazdu na fajną rąbankę mam z 10 dojazdu minimum.. Są na świecie takie zje.....y jak ja które nawet na Turbacz jadą rowerem typu kowadło asfaltem do Rabki na szczyt i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.