Bruno824 Napisano 21 Czerwca 2018 Napisano 21 Czerwca 2018 Witam, poleci mi ktoś fajna aplikacje do nawigowania w lesie oraz na szosie? probowalem locus map ale niestety mój stary smartfon Samsung Galaxy s3 nie daje rady i aplikacja strasznie się muli. Nawigacja ma mi służyć głównie do wrzucania plików gpx i nawigowania po trasie szosowej lub mtb. Cos macie sprawdzone? Co sądzicie o maps me ? Tylko nie wiem czy jest tam możliwość wrzucania plików gpx. Dziękuje za odpowiedzi
dominikpl72 Napisano 21 Czerwca 2018 Napisano 21 Czerwca 2018 Ja na Samsungu Galaxy S3 używam OruxMaps i działa bez żadnych problemów wydajnościowych (w trybie offline). Szczegóły opisałem w tym poście: https://www.forumrowerowe.org/topic/200463-nawigacja-przedstawiam-mój-zestaw-do-nawigacji-android/ Może zresetuj też Androida do ustawień fabrycznych.
Bruno824 Napisano 21 Czerwca 2018 Autor Napisano 21 Czerwca 2018 Spokojnie da się wrzucić do tej plik gpx i nawigacja prowadzi?? Na tym mi najbardziej zależy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.