radetzky Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Ma ktoś patent na zabezpieczenie górnej rury od uderzeń przez manetki w trakcie gleby? Oberwałem wczoraj na zawodach - manetka przy zgięciu kierownicy aż się obróciła i ciężko było w ogóle rozłączyć a karbon oberwał . Wcześniej obijało mi się tak w czasie transportu. Słyszałem tylko o obklejaniu taśmą newralgicznego miejsca a do środka jakieś gumy itp. Nie wygląda to jednak zbyt ciekawie..
Dokumosa Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Canyony fabrycznie wyposażone są w IPU. Może ktoś wpadł na pomysł sprzedawania czegoś podobnego jako akcesorium... https://goo.gl/images/KhaPc1
Gość Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Folia bezbarwna. Do kupienia w papierniczym. Jak za cienka to możesz nakleić 2-3 warstwy. Jak ładnie wytniesz i dopasujesz np do wzoru na ramie, to nie będzie widać.
radetzky Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Napisano 11 Czerwca 2018 Teraz, skom25 napisał: Folia bezbarwna Folia zabezpieczy przed mocniejszym uderzeniem? Nie sądze :/ Otarcia tak
dran2 Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Poluzuj manetkę, niech się obraca przy kraksie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.