stawek Napisano 22 Kwietnia 2018 Napisano 22 Kwietnia 2018 Witam. Sprzedam lub zamienię rower Kross Evado 5.0 (2014) czyli model z rocznika o najmocniejszej specyfikacji technicznej w jakiej wyszły Evado 5.0. Kupiłem go w połowie stycznia 2015 i od tamtej pory ma zrobione zaledwie 4 tys. km. Rozmiar ramy to 23” cale. Ja mam 188cm wzrostu, ale dość długą nogę, dlatego też nie wszystkim osobom o tym wzroście może „podejść” taka rama. Pełna specyfikacja w linku poniżej: https://www.kross.pl/pl/2014/cross/evado-5-0 W rowerze został zmieniony fabryczny mostek na Ritchey 4AXIS oraz zamontowane gripy Vincere. Cała reszta fabryczna. Rower bardzo zadbany i regularnie czyszczony/smarowany. Cena: 2500zł lub bardzo chętnie zamiana za jakąś szosówkę. Kontakt na PW.
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.